Referenties

Met Bouwteam Maatvast plezier gehad aan het bouwen van onze nieuwbouwwoning!

Samen met Bouwteam Maatvast en technisch tekenaar Tonnie Wegdam hebben wij het project in de voorfase vormgegeven. De opmerking van Wim Platenkamp aan het begin dat je plezier moet hebben aan een bouw is helemaal waargemaakt. Het hele project liep gestroomlijnd en met goed overleg tussen alle meewerkende bedrijven. Er werd goed vooruit gedacht en tijdig de spullen besteld zodat alles steeds mooi door kon gaan. Ondertussen hebben wij op de bouw veel contact gehad en met het vaste team van Bouwteam Maatvast een prima contact opgebouwd. Door de praktische inslag en de jarenlange ervaring staat er nu een kwalitatief heel goed huis waar wij nog jarenlang plezier van hopen te hebben.

Dus als je betrokken wilt zijn, een beetje technisch bent en niet bang om over details na te denken is dit een heel mooi bedrijf om mee samen te werken.

 

Familie Jansen Hengelo

Bouwteam Maatvast staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit.

Bouwen met Bouwteam Maatvast hebben wij als zeer professioneel, flexibel en oplossingsgericht ervaren.

Wij zijn een Hengelose VvE die beschikt over een appartementen complex dat stamt uit de jaren ’60, bestaande uit 45 woningen en aantal ondergelegen winkels. Bouwteam Maatvast heeft in samenwerking met een installateur de originele standleidingen compleet vervangen. Vanwege het feit dat deze leidingen door de verschillende woningen en winkels lopen, werd er veel flexibiliteit en vakmanschap vereist. Wim Platenkamp en zijn mannen hebben hier uitstekend invulling aan gegeven door hun oplossingsgerichte werkwijze en uitstekende adviezen.

Onze VvE had ervoor gekozen om geen bouwbegeleiding in te huren, maar het project te laten begeleiden door het eigen bestuur. Gezien de beperkte bouwtechnische kennis van het bestuur en de complexiteit van de werkzaamheden, waren wij erg blij met de professionele ondersteuning die Wim Platenkamp ons geboden heeft. Wij willen Wim en zijn mannen nogmaals danken voor hun enorme bijdrage en zullen, indien nodig, in de toekomst graag weer van hun diensten gebruik maken.
Tevens willen wij dit ook anderen adviseren te doen!

Bestuur VvE Mendelssohnstraat/Mozartlaan
Hengelo, Februari 2015

Als Maatvast bouwt gaat dat vanzelf als muziek klinken in uw oren.

Natuurlijk zit u niet te wachten op een lang verhaal over onze ervaringen met Bouwteam Maatvast. Misschien als het vervelende en negatieve verhalen zouden zijn? Ons verhaal zou dan een leugen zijn en daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten.

Na jarenlang uitstellen moest ons huis nu toch maar eens worden voorzien van een nieuw dak, het oude was in deplorabele staat met lekkages en veel warmteverlies tot gevolg. Bij eerdere verbouwingen en nieuwbouw rond onze woning was het vertrouwen in het aannemersveld tot een minimum geslonken vandaar wellicht onze aarzeling deze koe bij de horens te vatten. Van ons plan om drie aannemer bedrijven een offerte te laten plaatsen en dan uiteindelijk misschien niet de goedkoopste maar de meest vertrouwen wekkende de klus te laten klaren kwam niet veel terecht. Het eerste bedrijf dat een kijkje kwam nemen was Maatvast en misschien naïef zult u denken was onze keuze al snel gemaakt op basis van de Twentse nuchterheid en het geruststellende verstand en voorstelling van zaken . Met de offerte konden we leven en gingen dus in zee met Bouwteam Maatvast.

Van naïviteit bij onze beslissing kon al snel geen sprake meer zijn toen de klus eenmaal gestart was. Wim en Andre [het Bouwteam] hielden zich keurig aan hun afspraken en tijden, werkten ogenschijnlijk onvermoeibaar hard, nauwgezet en accuraat. Aan alles tijdens het hele bouwproces merkten we dat ‘de jongens’ , zo noemden we ze inmiddels, plezier aan de klus beleefden en met minder dan een puik stuk werk waar ze trots op konden zijn geen genoegen namen.

Nu de klus is geklaard zien we dankbaar terug op onze juiste keuze. Dankzij het nieuwe dak en de aangebrachte isolatie hebben we nu een warm en bovenal droog huis. Door omwonenden en passanten zijn we inmiddels al diverse malen gecomplimenteerd met ons zeldzaam [maar natuurlijk niet voor Maatvast] strak en tot in de puntjes afgewerkte nieuwe dak.
Grote of kleine klus te klaren deze ’jongens’ leveren vakwerk en zijn uw aandacht waard! En voor wie er prijs op stelt de grote afwezige is de bouwradio die nou toevallig net de muziek speelt die u niet leuk vindt. Als Maatvast bouwt gaat dat vanzelf als muziek klinken in uw oren.

Familie Kevelam
Almelo, september 2014

Bouwteam Maatvast kunnen we aanraden als betrouwbare partij als u gaat bouwen of verbouwen.

Bouwen met Bouwteam Maatvast is een prettige en professionele bezigheid.
Ons huis bouwden we in eigen beheer. Alle bouwactiviteiten zoals funderen, metselwerk, stellen van kozijnen, timmerwerk, vloerplaten leggen en pannen leggen hebben we uitbesteed aan Wim Platenkamp. De samenwerking met de installateurs, trappenbouwers, stukadoor en alle andere partijen verliep vlekkeloos en in goed overleg. Voor onvoorziene problemen konden we altijd voor advies terecht bij Bouwteam Maatvast. Door hun grote bouwervaring kwamen we altijd tot een goede en praktische oplossing.

Familie Steffann, Dalmeden, Hengelo

Flexibel in overleg met elkaar.

Bouwteam Maatvast heeft bij ons de keuken helpen verbouwen. Dit tot grote tevredenheid.
Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Het moest eigenlijk allemaal wat snel worden verbouwt, na een telefoontje was de planning zo, dat de keuken en de andere bijkomende werkzaamheden geen hinder ondervonden van de verbreking.

Fam. Nollen, Albergen

Kortom, wij kunnen MAATVAST van harte aanbevelen!

In 2011 vonden wij het nodig dat ons schuurtje plaatsmaakte voor een nieuwe aanbouw.
Wie heeft gezien hoe het er uitzag zal daarmee volledig instemmen.
We vroegen daarom Bouwteam Maatvast om dit te realiseren.
Dit is voortreffelijk gedaan. We zijn zeer tevreden met wat zij hebben neergezet.
Niet alleen is er sprake van degelijke bouw, maar de afspraken werden steeds nagekomen en er was voortdurend goed overleg mogelijk.

M. ter Haar

Kortom; Bouwteam Maatvast staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als projectleider bij de nieuwbouw van Verscentrum Ter Brugge in Borne heeft Wim Platenkamp grotendeels de bouw gecoördineerd en tot volle tevredenheid afgerond.
Regelmatig wordt Bouwteam Maatvast ingezet voor diverse klussen.

Ton te Brugge

Wij kunnen Bouwteam Maatvast met een gerust hart aanbevelen.

Voor alle klussen die we hebben wordt door ons Bouwteam Maatvast ingeschakeld.
De persoonlijke en correcte aanpak wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wij kunnen Bouwteam Maatvast met een gerust hart aanbevelen voor elke ver- of nieuwbouw klus.

Familie Averesch

Al met al een dikke pluim voor dit bouwteam.

In maart 2012 heeft Bouwteam Maatvast een totale renovatie uitgevoerd van onze badkamer.
Het is prachtig geworden.
Zeer tevreden zijn wij over de strakke planning en de vlotte voortgang van de werkzaamheden.
Daarom dus besloten ook het toilet te renoveren. Ook hierover zijn we weer dik tevreden.

Familie Wild te Wierden

Betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf en levert werk van uitstekende kwaliteit.

De Bavelhorst te Zenderen

Perfecte oplevering!

Zeer betrouwbaar en vakkundig. Perfecte oplevering! Zeker aan te raden.

Fam. Verbeek te Almelo

Volg ons via: